GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Trouwen en jouw autisme


De afgelopen jaren heb ik meerdere bruidsparen mogen trouwen, waarvan een van hen autisme heeft. Zo’n feestelijke en liefdevolle dag is prachtig, maar voor een bruid of bruidegom met autisme ook best wel een hele zware opgave. Een dag vol prikkels, waarvan een deel ook onverwachts zal zijn. En dat is bij voorbaat al een vermoeiende uitputtende gedachte. Daar kun je tegenop zien en de (voor)pret een beetje drukken. 

Hoe fijn is het als je dan een trouwambtenaar hebt die ruime kennis heeft van autisme. En niet alleen kennis, maar ook ruime ervaring heeft in omgaan met mensen met autisme. Ervaring vanuit opleiding, eigen gezinssituatie, cursussen en als trouwambtenaar. 

Iemand die begrijpt dat jouw feestelijke dag ook als een donkere onzekerheid boven je kan hangen
Iemand die begrijpt dat rust, structuur en duidelijkheid van groot belang is tijdens een ceremonie
Iemand die in zijn speech rekening kan houden met taalgebruik, zodat die leuk bedoelde grap niet voor jou een groot vraagteken blijft
Iemand die liefde heeft voor mensen met autisme en jou centraal stelt en zich daar goed aan kan aanpassen. 
Jij past je dagelijks al aan dat drukke gedoe om je heen aan. Op jouw trouwdag mag dat best wel eens andersom zijn toch? 

Als trouwambtenaar van GaafWoord ga ik graag het kennismakingsgesprek met je aan om te kijken of ik die extra rust kan brengen die jij nodig hebt om jouw feestdag echt onvergetelijk te maken in alle facetten. Maatwerk i.p.v. een standaard ceremonie. 
Rekening houdend met jouw autisme, zodat jij samen met je partner 100% kan genieten en een onvergetelijke dag mag beleven waar je samen nog vaak vol liefde aan terug zal denken.Nieuwsgierig? Interesse? Vragen?

Vul dan snel het contactformulier in


 
E-mailen
Bellen
Info