GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

OP ORIGINELE WIJZE EEN SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD STEENTJE BIJDRAGEN ALS BEDRIJF, ORGANISATIE OF VERENIGING AAN EEN MOOIERE SAMENLEVING?

GEEF EEN BEZOEK VAN CONTACTCLOWN PEERKE CADEAU

Veel bedrijven en organisaties proberen zoveel mogelijk sociaal maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat kan gelukkig op vele manieren. Maar misschien ben jij nog zoekende als vertegenwoordiger van je bedrijf of organisatie hoe dit nu goed in te passen.


Vragen die de revue passeren kunnen zijn;


Welke visie willen wij uitdragen als onderneming?
Wat past nu goed bij onze bedrijfscultuur?
Waar willen wij ons mee verbinden?
Welke doelgroepen hebben ons hart en willen wij ondersteunen?


 GaafWoord denkt graag met jullie mee.


Al eens gedacht om een contactclown in te huren voor bijzondere bezoeken aan mensen met dementie, autisme of een meervoudige beperking? Voor een vast bedrag komt Clown Peerke, bij een door jullie gekozen instelling, op regelmatige basis op bezoek. Samen hebben we zo oog voor hen die onze oprechte aandacht zo hard nodig hebben.


Abonnement vorm en frequentie van bezoeken zijn nader af te stemmen tussen het sponsorbedrijf, de te bezoeken instelling of organisatie en GaafWoord.


Voorbeeld: 1 x per 6 weken een bezoek, op wisselende momenten, van ongeveer 90 minuten:
6 maanden abonnement (4 bezoeken)  €360,-
12 maanden abonnement (8 bezoeken) €630,-


Maar ook een eenmalig bezoek van clown Peerke van ruim 60 min. als cadeau geven is mogelijk.
Voor  €75,- geef jij een uniek persoonlijk liefdevol bezoek. In overleg plannen we dan een onvergetelijk moment waarin die ander 100% centraal staat.


Binnen een straal van 15 km (vanuit standplaats Sliedrecht) rekent Peerke geen reiskosten / reistijd. Daarbuiten wordt er €0,35 per kilometer gerekend.


Meer weten?
Interesse?
Vul het contactformulier in en we spreken elkaar snel


En natuurlijk kunnen we kijken voor speciaal maatwerk. Want stel dat jij als individu bijv. met je verjaardag geen cadeaus wilt ontvangen, maar juist een bijzonder cadeau wilt schenken aan anderen….dan is clown Peerke misschien ook wel de juiste verrassing

 
E-mailen
Bellen
Info