GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

                                              Werkwijze

 Via het contactformulier  kunnen jullie mij benaderen. Ik neem contact op om te kijken of de door jullie gewenste trouwdag nog vrij staat in mijn agenda. Zo ja.....dan maken we een afspraak om elkaar te leren kennen.In het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (locatie in overleg te bepalen) tasten wij elkaar af en geef ik antwoorden op al jullie vragen. Mochten wij een goed gevoel hebben bij elkaar dan maken wij de match. Ik maak een offerte op maat en na bevestiging van jullie kant krijgen jullie de factuur voor de aanbetaling. Na de 1e aanbetaling staat alles vast.

Ik ben op weg naar jullie feestelijke trouwdag de vraagbaak en benaderbaar via mail, Messenger, Twitter, Skype en Instagram. Ook is bellen en Whatsappen natuurlijk altijd mogelijk. 

In 1 of 2 gesprekken gaan wij elkaar beter leren kennen. ik wil zoveel mogelijk over jullie 2 weten, leg alles uit en geef alle antwoorden op jullie vragen, zodat jullie echt ook het gevoel hebben niet een onbekende trouwambtenaar op jullie huwelijksdag te zien, maar iemand die een klein beetje bij jullie is gaan horen.

Op jullie grote dag ben ik ruim voor aanvang van de huwelijksceremonie aanwezig om ter plekke te zorgen dat alles tot in de puntjes zal verlopen. Mijn speech is altijd puur maatwerk op jullie 2 afgestemd. Als stralend middelpunt verwarm ik jullie met mijn GaafWoord en tover een lach, misschien zelfs een traan, tevoorschijn. Humor en serieuze momenten wisselen elkaar af en lopen in elkaar over.

De duur van de speech en ceremonie is flexibel en mede afhankelijk van de mogelijkheden op jullie trouwlocatie. In een gemeentehuis is het vaak beperkt tot een vastgestelde tijdsduur voor de gehele ceremonie. Deze kun je bij jullie desbetreffende gemeente opvragen. Op een aparte trouwlocatie is er vaak meer speling en ruimte beschikbaar. Bij een puur ceremonieel huwelijksplechtigheid is er geen beperking, omdat jullie 100% zelf bepalen hoe en wat en deze niet op een gemeentehuis plaats zal vinden.


Jullie persoonlijke speech krijgen jullie altijd aan het eind van de ceremonie uitgereikt met een mooie strik eromheen. Ook digitaal achteraf te ontvangen natuurlijk. 

Vooraf moet er toestemming gevraagd worden, in de gemeente van jullie trouwlocatie, of een trouwambtenaar van buiten jullie wettelijk huwelijk mag sluiten. De meeste gemeenten doen daar niet niet moeilijk over, aangezien ik ruime ervaring heb als babs in de gemeente Sliedrecht. Er zijn wel kosten daarvoor (zie tarieven). Natuurlijk help ik jullie om aan alle officiële voorwaarden te voldoen, wij doen het samen. Gaan jullie puur ceremonieel trouwen, dan hebben wij niets te maken met desbetreffende gemeente. 

Nadat ik jullie van een aanstaand bruidspaar naar officieel echtpaar heb begeleid met GaafWoord en de ceremonie heb afgesloten, blijf ik nog enige tijd aanwezig indien nodig of gewenst.

Afsluitend wens ik jullie een liefdevol, gezond en prachtig huwelijksleven toe en laat ik jullie achter bij familie en vrienden in het verdere feestgedruis.

 
E-mailen
Bellen
Info