GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Joeri Nalist en zijn verhalenKoffer

Joeri is gek op kinderen. En weet je waarom?


Kinderen zijn nieuwsgierig….Joeri ook

Kinderen zijn fantasierijk…..Joeri ook

Kinderen zijn onbevangen…..Joeri ook

Kinderen zijn gek op verhalen……en Joeri ook


Daarom heeft Joeri iets nieuws bedacht. Hij heeft een echte VerhalenKoffer gevonden en die neemt hij mee naar scholen, kinderdagverblijven, bibliotheken en kinderfeestjes.


En als de kinderen samen met Joeri de juiste woorden uitspreken….. gaat de VerhalenKoffer open. En dan……vertelt Joeri een prachtig verhaal. Natuurlijk op zijn speciale manier, maar reken maar dat het spannend wordt, met veel lachen, plezier en meedoen.

Een interactief verhaal die de kinderen nog lang zullen onthouden 

Kinderen en Joeri, een prima mix. Joeri heeft namelijk ook een klein hartje en weet zich prima aan te passen aan zijn jonge publiek. Deze vertelling past goed bij kleuters van 4 tm 6 jaar.


Interesse en meer weten of Joeri en zijn VerhalenKoffer wat is voor jouw school, feestje, bijeenkomst of kinderdagverblijf?

Vul dan snel het contactformulier in


Voor €75, - een heerlijk uur vol vermaak, gezelligheid, minimaal 2 verhalen en vooral veel plezier

Binnen een straal van 15 km (vanuit standplaats Sliedrecht) rekent Joeri geen reiskosten / reistijd. Daarbuiten wordt er €0,35 per kilometer gerekend.

 
E-mailen
Bellen
Info