GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur


REMI, ALEEN OP DE WERELD


Het verhaal van Remi, alleen op de wereld. Eigen bewerking van dit prachtige oude verhaal over familie, vriendschap, eenzaamheid, list, bedrog, doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijke liefde.


Nu dus te boeken!


Door de ogen van Vitalis, de oude straatmuzikant, neem ik de luisteraars ruim een uur mee in dit bijzondere verhaal. Een mix tussen een vertelling en een voorstelling.  Soms even heerlijk onderuit gezakt en dan opeens op het puntje van de stoel. Vitalis neemt u mee op zijn reis met Remi.
Een verhaal wat u meeneemt langs herbergen, dorpjes. gevangenissen, door bloemrijke velden, ijskoude bossen en oude steden. Een levens veranderende reis samen met hondenvrienden Dolci, Zerbino en de dappere Capi. En natuurlijk mag de kleine generaal, aapje JoliCoeur niet vergeten worden. Een reis van vrienden op deze wereld.


Een reis vol spanning, verdriet, onverwachtse wendingen, plezier, herkenbare situaties, vrolijke gelach, opeens afgewisseld met misschien wel een angstaanjagende moment.

Laat u verrassen! En wees niet bang, het verhaal is geschikt voor jong en oud. De oude Vitalis zal altijd rekening houden met zijn luisterend publiek. 


Iets voor bij jou op school of in de klas?
Voor de vereniging van de kerk?
Als bedrijf een mooie avond voor de medewerkers nodig?
Misschien bij u op de dagbesteding of gewoon bij een familiefeest.
Laat u verwonderen en ga mee op reis.


Tarief

€100,- voor een ruim uur verwondering en vermaak.


Binnen een straal van 15 km (vanuit standplaats Sliedrecht) geen reiskosten / reistijd. Daarbuiten wordt er €0,35 per kilometer gerekend.

 
E-mailen
Bellen
Info