GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur


Welkom bij GaafWoord

Letters, woorden, zinnen, verhalen en herinneringen

Mijn uitdaging en kunst is het om de kracht van het woord toe te passen op die momenten in het leven die vragen om woordenkunst. Tijdens feesten, bij uw trouwen, jubilea, congressen, bijeenkomsten, culturele activiteiten, uitvaarten of andere gelegenheden waar mensen bij elkaar zijn. Waar het gesproken woord in balans moet zijn met de emotie, liefde, sfeer, mensen en doel van de gelegenheid. 

Maar ook om herinneringen naar boven te halen om de verhalen van vroeger te doen herleven.

GaafWoord staat voor mijn talent om de juiste woorden te gebruiken als uw trouwambtenaar of babs,  ceremoniespreker en verhalenverteller. En om oude verhalen in herinnering te laten herleven bij mijn activiteiten als reminiscentiewerker. 

Gaaf heeft veel betekenissen die passen bij mijn beeld van het juiste woordgebruik.

Feilloos, heel, klasse, loepzuiver, puntgaaf, volledig, interessant, mooi, cool, keigoed, hartstikke leuk, lauw, retegoed, steengoed, te gek en uit de kunst.

GaafWoord is mijn spel met woorden, om uw ceremonie, bijeenkomst, vergadering of  culturele activiteit ten dienste te zijn en te perfectioneren. 

 Het alfabet is mijn speelveld, 

woorden zijn als mijn benen, 

het verhaal is de bal 

en uw ceremonie of bijeenkomst is de kampioenswedstrijd

gaan we samen voor de winst?

 
E-mailen
Bellen
Info