GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Journalist Joeri Nalist

Joeri Nalist is reporter bij Radio GaafWoord. Altijd aanwezig bij die momenten waar het om gaat in het leven. Hij is de connectie tussen de realiteit en de fictieve luisteraar. Maakt van elke kleinigheid een groot verhaal en gooit soms werkelijkheid en fantasie door elkaar. Durft te vragen, door te vragen, nog eens te vragen om je daarna onverwachts links te laten liggen, op jacht naar groter en belangrijker nieuws. 

Nieuwsgierig / Confronterend / Hyperactief / Opdringerig / Chaotisch /  Enthousiast Praatgraag / Sociaal onaangepast

Schiet van de lach naar de snauw, van grap naar de prangende vinger. Grote mond maar zeer klein hartje. Clowneske inslag om de scherpe randjes weg te poetsen. Stelt prikkelende vragen. Legt verbanden of haalt juist zaken uit zijn verband. Verrast je met nieuwswaardigheden. Geeft onverwachte draaiingen aan het gesprek. Het nieuws wordt gemaakt waar je bijstaat. Geen enkele roddel is veilig, alles wordt als groot nieuws gebracht.

Joeri Nalist komt graag daar waar feesten gehouden worden. Op bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten, bij bedrijfsopeningen, braderieën, op scholen met bijv. themadagen of bij gala's. Maar ook bij verenigingen, ziekenhuizen, vrijwilligersbijeenkomsten of wat dan ook. Overal vindt ie altijd nieuws, al moet hij het verzinnen waar je bij staat. 


Joeri is in te huren als echte sfeermaker, ijsbreker, gangmaker of uitsmijter. Hoe...gewoon snel hem jullie nieuws vertellen, dan schiet ie van standje 0 naar 100 en weer terug. Zijn enthousiasme is niet te evenaren. Hij is altijd interactief bezig met uw bezoekers, gasten, leden, leerlingen, klanten, patiënten, cliënten, bewoners, publiek of andere aanwezigen. 

Natuurlijk is maatwerk de basis van Joeri Nalist. Uw wensen, feest of evenement voor bespreken zit standaard in het geleverde pakket. Want zoals u ondertussen wel doorheeft...Joeri wil alles van A tm Z weten. Ze zeggen zelfs dat niets voor hem verborgen blijft. 


HUMOR IS EEN SERIEUZE ZAAK

 
E-mailen
Bellen
Info