GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Clown PEERKE is zijn naam 


Peerke komt graag op bezoek bij mensen die de gejaagdheid en snelheid van de samenleving niet (meer) goed kunnen bijhouden. Die moeite hebben met verbale communicatie omdat ze nooit of niet meer de betekenissen van woorden en taal goed beheersen. Clown Peerke zoekt graag die mensen op die in een isolement zitten, omdat de vele prikkels van drukte, geluid en snelle bewegingen voor overprikkeling zorgen. Peerke zoekt en ziet de mens en denkt niet in beperkingen of onmogelijkheden. Niets moet, alles kan, niets hoeft, alles mag. Het contact komt uit het hart en niet uit het hoofd.


Als contactclown gaat Peerke de stilte en het isolement waar veel mensen met bijv. dementie, kinderen en volwassenen met een ernstige (meervoudige) beperking of met diepere autisme in leven, benaderen op zijn specifieke wijze.


Subtiele communicatie door mimiek, lichaamshouding en vertraging is Peerke’s taal zonder woorden. Een open hart, verwondering en geduld zijn de kernwoorden die clown Peerke altijd in zich draagt.


‘Kijk klein en denk groot’ 
is altijd al een levensmotto van mij. En die past ook perfect bij clown Peerke.


Clown Peerke werkt het liefst 1 op 1 met die ander of in kleine groepen. Zo ontstaat er een waardevol moment waar hart tot hart kan spreken. Niets vooraf bedacht, geen act, maar gaan op de flow van het moment. Geen grootse drukke gebaren, maar subtiel en rustig in zijn contact. Het gaat niet om Peerke, het gaat om de ander, zodat die zich gezien voelt in al diens zijn.


Interesse in een bezoek van deze lieve, rustige en benaderbare clown? 

Vul dan snel het  Contactformulier in en hij zal al uw vragen beantwoorden voor een onvergetelijk bezoek bij uw bewoners, cliënten, bezoekers, leerlingen of familieleden.


Uurtarief €75,- 

Binnen een straal van 15 km (vanuit standplaats Sliedrecht) rekent clown Peerke geen reiskosten / reistijd. Daarbuiten wordt er €0,35 per kilometer gerekend.


KIJK KLEIN 

EN 

DENK GROOT

 
E-mailen
Bellen
Info