GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur


Burgemeester Jan Dorie

In te huren voor belangrijke gebeurtenissen in uw dorp of stad. Opening van bedrijven, kantoren, scholen en winkels. Feestelijke momenten bij braderieën, dorps en Stadsfeesten, jubilea, huwelijksfeesten, verjaardagen of wat dan ook. Persoonlijke woorden, speeches, dankwoorden, niets is hem te gek.
Ook voor het op zeer treffende wijze leiden van uw vergaderingen als gemeenteraad, aandeelhoudersvergaderingen. Maar ook als speciale trouwambtenaar in te huren om uw huwelijk te sluiten op wel heel aparte wijze. Onze burgervader is eigenlijk voor alles wel in……


Mocht uw lokale burgemeester geen tijd, zin of interesse hebben om uw gelegenheid te bezoeken. Treur niet, want onze burgervader Jan Dorie neemt graag diens plaats in. En weet je wat…..achteraf zult u beamen, het had niet beter gekund.
Zelfs aanwezig zijn bij demonstraties, protesten of andere burger vertegenwoordigingen is geen enkel probleem. De inwoner staat voorop en burgervader Jan Dorie zal u altijd een flink hart onder de riem steken.
Onze burgervader zal u op zijn specifieke wijze in het zonnetje zetten en prachtige woorden spreken die nog lang na zullen galmen.


En onze burgervader Jan Dorie is ook in te huren als fakespreker.
Bij uw gelegenheid zal hij als burgemeester van een Nederlandse gemeente zijn kennis en ervaring aldaar gebruiken om uw gasten, bezoekers, leden of genodigden op het verkeerde been zetten. Passend bij uw organisatie, dag thema, bespreking, opening, congres of wat voor gelegenheid dan ook. Vooraf zal hij met de dagvoorzitter en organisatie afstemmen over inhoud, tijdsduur en richtingen, maar op gegeven moment zullen uw gasten toch echt ongemakkelijk draaien op hun stoel.


Meent deze burgemeester dit nu?
Kan dit eigenlijk allemaal wel?
Is die wel helemaal fris in zijn hoofd?
Hoe durft hij…


Kwartjes zullen vallen op gegeven moment….maar u zult merken dat het voor sommigen uit uw publiek echt lang duurt voordat ze doorhebben dat burgemeester Dorie maar wat doet. En dan nog……blijft er twijfel.


Burgemeester Jan Dorie, de ideale frisse, verrassende, humorvolle, interactieve en soms ondeugende burgervader….die iedereen op het verkeerde been zet.

 
E-mailen
Bellen
Info