GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Overige informatie

Deze interactieve workshop wordt gegeven in het gebouw van Moestuin Sliedrecht (voorheen De Sociale Moestuin) aan de Lijsterweg 70, 3362 BK te Sliedrecht. Gratis parkeren in nabije omgeving aan de Valkweg.

Workshop is inclusief koffie, thee, versnaperingen, lunch, voldoende schrijfgerei, hand-outs en persoonlijk certificaat. 

Alle theorie wordt ook uitgereikt op hand-outs tijdens de workshop. Ik ben niet van de saaie rijtjes opsommen, maar zal de achterliggende theorie door praktische ervaringen en voorbeelden steeds duidelijk maken.


Na deelname aan de workshop mogen deelnemers waar nodig en gewenst altijd mailen om advies / feedback te vragen als zij het geleerde in de praktijk toepassen.


Het enige wat jij als deelnemer mee moet brengen is je nieuwsgierigheid, leergierigheid, energie en vooral...jezelf zoals je bent. 

Ik zie er naar uit om jou te ontmoeten om samen met de andere deelnemers een waardevolle en leerzame workshop te beleven.

Verhalend reminisceren kun je leren
 
E-mailen
Bellen
Info