GaafWoord

trouwambtenaar / ceremoniespreker / verhalenverteller / reminiscentiewerker / typetjes / clown Peerke en trainingsacteur

Zelfstandig trouwambtenaar

Zijn jullie op zoek naar de juiste match?

Lief aanstaand echtpaar,
jullie als aankomend bruidspaar, op zoek naar de juiste trouwambtenaar, beetje ter oriëntatie kijkend op deze website. Ik, als trouwambtenaar, poserend op de foto met een 'swingende' tekst op zoek naar toekomstige bruidsparen. 

Zouden wij een goede match zijn?
Dat jullie als toekomstig echtpaar dat al zijn lijkt me duidelijk. Want jullie plannen zijn zeer serieus, anders las je deze tekst nu niet. Maar match ik als trouwambtenaar bij jullie, zodat de huwelijksvoltrekking een echt mooi geheel wordt? Dat is de vraag.
Als jullie het aandurven om een match te gaan vormen met mij als jullie trouwambtenaar, dan gaan wij met elkaar in gesprek. Om elkaar te leren kennen, om jullie wensen te weten, om  jullie liefdesverhaal te horen, om de juiste informatie te krijgen en te geven voor jullie onvergetelijke huwelijksvoltrekking. 

Jullie bruiloft moet een feest zijn. Compleet met een lach en traan. Met humor en een serieuze noot. Met luchtige opmerkingen en diepere teksten. 

Een mix van letters, woorden en zinnen die bijblijven. Het moraal afgestemd op jullie smaak en stijl. Mijn speech moet een perfecte match zijn met jullie als stralend middelpunt. Het moet een GaafWoord zijn dat ik tot jullie spreek op zo'n bijzonder feestelijk moment in jullie leven.

Dus ... als jullie een frisse trouwambtenaar zoeken om jullie te trouwen, die jullie graag als match op jullie dag erbij willen hebben, dan hoor ik het graag. 

Ik wens jullie heel veel succes met alle voorbereidingen van jullie huwelijksdag. Geniet van de voorpret en wie weet spreken wij elkaar snel.


Van 2016 tot 2023 ben ik actief geweest als Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand in de gemeente Sliedrecht, een zogenaamde BABS. In deze hoedanigheid was ik aangewezen om alleen huwelijken te sluiten in mijn dorp. Maar daar is het niet bij gebleven...

Wil je trouwen met mij als jullie trouwambtenaar? Lees dan snel verder bij tarieven en werkwijze.
 
E-mailen
Bellen
Info